محل تبلیغات شما

یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.

خشک کردن گوجه در فر

یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر. در بوفه ایتالیائی که دستور چند غذا رو داده بودم باید دیده باشین که از گوجه فرنگی خشک زیاد استفاده شده بود ودر ضمن هر نوع سالادی هم که تهیه میکنید میتوانید این گوجه ها را اضافه کنید. معمولا در خیلی غذاهای ایتالیائی و اسپانیائی گوجه خشک زیاد مصرف میشود

مافین دانه‌های چیا به همراه لیموی میر

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

روش تهیه ساده “سوهان عسلی” ترد خانگی

گوجه ,خشک ,ها ,فر ,روغن ,شوند ,گوجه ها ,ها را ,خشک کردن ,کردن گوجه ,و در

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اصلاح طرح لبخند - ارتودنسی - ایمپلنت ترجمه ارزان دوربین مداربسته / مقالات دوربین مداربسته / نصب دوربین مدار بسته شمیم گیت های کنترل تردد مدرن travelsahelaftab2019 امیررضا وب فروش اقساطی بی ام و کاشت مو | کاشت مو ارزان گلبن پونه